Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Címkék

& (1) alapítvány (2) arany (11) aranykaktusz (12) buli (256) club (271) deep (1) élet (1) enigma (1) fashion (2) game (82) heep (1) hungarian (277) hungary (276) h art (276) iron (1) jazz (1) kaktusz (12) karácsony (2) korpiklaani (1) közösség (274) life (271) magyar (281) maiden (1) metal (27) metaverzum (52) noé (2) online (86) p.mobil (2) pályázat (29) party (260) punk (8) purple (1) rammstein (18) rezday (9) rezzday (10) road (2) rock (198) roll (4) second (264) secondlife (272) shpongle (1) skorpions (1) sl (271) sometimes (6) trance (8) trb (1) tunyó (2) tunyogi (2) uriah (1) viennahu (154) virtual (87) virtuális (86) Címkefelhő
Viennahu.eu - Ausztria Magyar HangAdója

Secondlife - H-Art Club

A Secondlife H-Art Clubjaként közismert és kedvelt virtuális magyar találkozóhellyel kapcsolatos események.
A H-Art Clubot 2007 óta a Viennahu Rádió üzemelteti
A H-Art Club a Second Life legrégebbi aktív magyar közösége és leglátogatottabb magyar közösségi helye.

Kalandra fel! ;-)
H-Art Club

H-Art Facebook

SLlBiz2Life



SLBiz2Life: Second Life business advertising

Friss topikok

Secondlife - H-Art Partyk

H-Art Club Emil

Secondlife - H-Art Club:

hart.rock.club@gmail.com

Magyarentropia

Nincs megjeleníthető elem

Videobox

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Second life - H-Art leírás

Secondlife magyar közösségi helye H-Art Club. Alakulása (2007) óta a legrégebbi, megszakítások nélkül működő aktív magyar közössége. A legforgalmasabb magyar hely a Second Life metaverzumában, mely idő közben nemzetközi szinten is ismert, elismert és közkedvelt. Látogatóink a világ összes tájáról érkeznek, hogy igényes szórakozásban, társalgásban vehessenek részt vagy csak megnézzék, megvásárolják termékeinket. A H-Art Dance csoport szigorú de legalább igazságtalan követelmények szerint válogatja meg, hogy ki válhat a közösség teljesértékű tagjává, nem "gyűjtőcsoportja", olvasztótégelye a Secondlife avatároknak és altoknak ezért nemhogy nem alkalmazunk automata csoporttagságosztó systemet, de a belépés mégcsak nem is önkéntes, hanem csakis és kizárólag személyes meghívás alapján történhet. Tagjai büszkén vállalhatják hovatartozásukat, hiszen tagságukkal személyiségük érettségét bizonyítják. A H-Art Bannlistájára kerülést is ki kell érdemelni, akiket a csoport végül kitilt a telekről, azok belépési tilalma végleges, a listáról évek múlva sem kerül le senki. A kitiltás mivel viselkedésfüggő, ezért "örökölhető", azaz ugyan azon személyhez tartozó összes alternativ avatárra is kiterjed (nem az avatárnak, hanem a gép mögött ülő személynek szól). Secondlife Hungary - H-Art Club. Hungarian community since 2007.

2008.03.21. 09:04 Schakal

Esküvő és lakodalom

2007.03.21 - 21:00 (CET)/13:00 (PDT)

A H-Art Club egy megtisztelő feladatot kapott. Dorothy Nagy és Gdogg Nightfire virtuális esküvőjének ünnepélyes szertartását valamint az azt követő lagzit rendezhetjük meg, illetve ünnepelhetjük a boldog párral és baráti társaságával. Köszönjük a megtiszteltetést és ígéretünkhöz híven mindent megteszünk azért, hogy ez a nap úgy az ünnepeltek mint ahogy az őket ünneplők emlékezetében maradandó élmény legyen.

Találkozó 21:00-kor az erre az alkalomra átalakított "Kacsaúszta Tónál".
A kissé rendhagyónak ígérkező szertartás után a lagzihoz a zenét az ifjú pár válogatta.

Az egy éves születésnapját ünneplő H-Art Club rendezvénysorozatához talán soha nem párosulhatott volna jobb és szebb rendezvény! Reméljük, hogy még sok hasonlóban lehet részünk!

Sok boldogságot Dorothy és Gdogg, leljétek meg egymásban, amiről álmodtok!

"Csak táncolj a tűzben!
És ne kérdezd, hogy hova kerültem!
Azt akarom, hogy ugyanazt érezd!
És úgy, ahogy én, annyira élvezd!

Aki az égig ér, arra vár
Ha énekel, te táncoljál
Lehet, hogy jobb vagyok, de jobb, ha nem
Pont azért vagy te is most itt velem.
A tűzben!"

(Road : Táncolj a tűzben)

 SL Hungary Second Life magyar közösség hungarian community

7 komment


Viennahu.eu - Ausztria Magyar HangAdója

A bejegyzés trackback címe:

https://h-art.blog.hu/api/trackback/id/tr52390398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bernard:( 2008.03.21. 20:41:40

Sziasztok!Sajnalom nem tudok menni a bulira:(Egyszeruen tolt az SL-el es semmit se csinal megalt kesz nemtudom.:(Dorothy es Gdogg jo szorakozast es legyetek boldogak:)Azert engem is kepzeljetek oda:)Jo bulizast!Sziasztok!

Dorothy és Gdogg 2008.03.22. 00:32:17

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és megtisztelt minket jelenlétével a számunkra oly fontos eseményen! Aki nem lehetett ott, de szeretett volna, annak is! :) Köszönjük a sok ajándékot és sok-sok erőfeszítést és időt, amit tőletek kaptunk, hogy létrejöhessen ez a mai esemény! Valamint nem utolsósorban köszönet Lindenéknek is, hogy az oly szürkének induló eseményt hagyták megszínesedni! Millió puszi Nektek!!!! Doro és Gdogg

Schakal 2008.03.22. 06:04:55

Igaz, a szó szoros értelemben szürkületben gyülekeztünk, mivel Linden Lab egyfajta "szürke hályogot" bocsájtott a metaverzumra. Szerencsére aztán lassan oszlott a "lindenszürke", ami remek alkalmat adott arra, hogy tüzetesebben megvizsgálhassuk egymás virtuális megjelenési formáját. Volt mit. Sokan megjelentek virtuálisan. Köszönet mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy az ifjú párt jelenlétével megtisztelje!
Az elsö, a H-Artban kötött esküvö és lakodalom. Ha voltak kisebb fennakadások, nézzétek el nekünk, most "vesztettük mi is el a szüzességünket" ezen a téren. Hadd idézzem fel a ceremóniamester és másodállású föpapnö szavait ... nem, a másikakat ... "jóban-rosszban, fagyásban és simrestartkor ...", "jóban-rosszban, teljes simcrash idején és kliensupdate-kor" ... innentöl pedig virtuális "ásó, kapa, nagykaland"! ;-)

Reginer és Flower fotói megérkeztek - nagy-nagy köszönet érte -, amiket örömmel füztem be a fényképalbumunkba. Remélem jönnek még fotók, valamint, hogy Nimrod jóvoltából a videó is hamarosan megérkezik és közkincsé tehetjük.
Aki lemaradt a menyasszonytáncról ne búsuljon, lészen ez még így sem. ;-)
Mégegyszer sok boldogságot nektek!
Lecgét násznájt! ;-)

Nimrod 2008.03.22. 11:59:02

Egy fun-edition már el is készült. *gonosz vigyor*
www.youtube.com/watch?v=R6ZV7I8LoTg

Vihar és Potyek 2008.03.22. 16:24:42

Mi sem tudtunk elmenni, pedig készültünk rá, de gratula a párnak :o)

Dettike66 Waco 2008.03.22. 16:44:59

Köszönjük hogy velünk megosztottátok ezeket a szép pillanatokat...és nagyon szépek voltatok..és nagyon jól éreztük magunkat...és sorolhatnám végestelen végig....de én ugy gondolom hogy ide egy kis idézetet irok:

Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék:
Legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között.
Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből.
Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek.
Daloljatok, táncoljatok együtt és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet.
Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek. Khalil Gibran

Csóóók Dettike
süti beállítások módosítása