Viennahu.eu - Ausztria Magyar HangAdója

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Címkék

& (1) alapítvány (2) arany (11) aranykaktusz (12) buli (256) club (271) deep (1) élet (1) enigma (1) fashion (2) game (82) heep (1) hungarian (277) hungary (276) h art (276) iron (1) jazz (1) kaktusz (12) karácsony (2) korpiklaani (1) közösség (274) life (271) magyar (281) maiden (1) metal (27) metaverzum (52) noé (2) online (86) p.mobil (2) pályázat (29) party (260) punk (8) purple (1) rammstein (18) rezday (9) rezzday (10) road (2) rock (198) roll (4) second (264) secondlife (272) shpongle (1) skorpions (1) sl (271) sometimes (6) trance (8) trb (1) tunyó (2) tunyogi (2) uriah (1) viennahu (154) virtual (87) virtuális (86) Címkefelhő
Viennahu.eu - Ausztria Magyar HangAdója

Secondlife - H-Art Club

A Secondlife H-Art Clubjaként közismert és kedvelt virtuális magyar találkozóhellyel kapcsolatos események.
A H-Art Clubot 2007 óta a Viennahu Rádió üzemelteti
A H-Art Club a Second Life legrégebbi aktív magyar közösége és leglátogatottabb magyar közösségi helye.

Kalandra fel! ;-)
H-Art Club

H-Art Facebook

SLlBiz2Life



SLBiz2Life: Second Life business advertising

Friss topikok

Secondlife - H-Art Partyk

H-Art Club Emil

Secondlife - H-Art Club:

hart.rock.club@gmail.com

Magyarentropia

Nincs megjeleníthető elem

Videobox

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Second life - H-Art leírás

Secondlife magyar közösségi helye H-Art Club. Alakulása (2007) óta a legrégebbi, megszakítások nélkül működő aktív magyar közössége. A legforgalmasabb magyar hely a Second Life metaverzumában, mely idő közben nemzetközi szinten is ismert, elismert és közkedvelt. Látogatóink a világ összes tájáról érkeznek, hogy igényes szórakozásban, társalgásban vehessenek részt vagy csak megnézzék, megvásárolják termékeinket. A H-Art Dance csoport szigorú de legalább igazságtalan követelmények szerint válogatja meg, hogy ki válhat a közösség teljesértékű tagjává, nem "gyűjtőcsoportja", olvasztótégelye a Secondlife avatároknak és altoknak ezért nemhogy nem alkalmazunk automata csoporttagságosztó systemet, de a belépés mégcsak nem is önkéntes, hanem csakis és kizárólag személyes meghívás alapján történhet. Tagjai büszkén vállalhatják hovatartozásukat, hiszen tagságukkal személyiségük érettségét bizonyítják. A H-Art Bannlistájára kerülést is ki kell érdemelni, akiket a csoport végül kitilt a telekről, azok belépési tilalma végleges, a listáról évek múlva sem kerül le senki. A kitiltás mivel viselkedésfüggő, ezért "örökölhető", azaz ugyan azon személyhez tartozó összes alternativ avatárra is kiterjed (nem az avatárnak, hanem a gép mögött ülő személynek szól). Secondlife Hungary - H-Art Club. Hungarian community since 2007.

2008.12.13. 07:10 dflower

12.13. Szombat H-Art Rock Rezzday Party - 21.00CET

Szombaton, 21.00 órától (azaz ma, azaz december 13-án) újabb szülinaposokat köszöntünk a H-Art Rockkrimó patinás falai közt.

Ezúttal a két ünnepelt, Lukreczia és Schakal szembesül azzal az elképesztö ténnyel, hogy immár 2 (igen-igen, KÉT) éve koptatják pixelcipöjük talpát ezen a virtuális földön.
(Dióhéjban talán annyit illik is megemlítenem erröl az elmúlt két évröl, hogy miután felfedezték a Second Lifeban rejlö kihívásokat - úgymint, "sit here", "stand up" és "detach" - úgy döntöttek, hogy csinálnak egy helyet, mely jelen idö szerint H-Art Club néven van jegyezve a virtuális történelemkönyvekben. Hatalmas (mondom HATALMAS) szerencséjükre néhány hónappal késöbb találkozhattak velem, így elmondhatják, hogy már nemcsak a (második) élet napos oldalát ismerhetik.
Ezen tapasztalataitok birtokában kívánok nektek sok-sok felejthetetlen pillanatot, nemcsak a second, de a first lifeotokban is!)


Boldog szülinapot, Veteránok!;-)

Amit a buli keretein belül ígérhetek; húzós zenék (mint mindig), no, meg Barbie girl (úttörö becsszó, hogy nem mindig) és remek hangulat, Veletek.
Fülrángatásra felkészülni...3...2...1...

...jaja, let's get rocked!

Kezdés: 21.00CET/12.00pm SLT
Helyszín: H-Art Rockkocsma (KATT IDE!)

SL Hungary Second Life magyar közösség hungarian community

4 komment

Címkék: közösség magyar rock sl buli secondlife party hungary club life hungarian second h art rezzday


A bejegyzés trackback címe:

https://h-art.blog.hu/api/trackback/id/tr18820084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schakal 2008.12.13. 08:14:13

THC Flowernéni!
Megjegyezném, hogy a "sit here" részt könnyen lefordítottam, mivel a sit ugye a sittböl van elvonatkoztatva, ami a sittesek nyelvén már a 7. század derekán világszerte elterjedt jövevény és menedékszó volt a büntetés - megjegyzem, hogy egyes esetekben teljesen ártatlanul (mint nálam mindig) - u. n. leüléséböl kifolyólag, a "here" meg ugye eleve mint testrés, amit csak Luk nem tudott hová tenni ... szal ez ment. A "stand up" alapjáraton müxik - igen ... egooooo ... -, már csak bízni lehet benne, hogy idövel talán lanyhul, de ha eddig nem történt meg, akkor nem akarom senki kedvét elvenni, de ezután sem fog. A detamicsi meg nem tom mi lehet ... olyat nem szoktam. ;-)
Felbukkanásod csupa derüt és napfényt hozott az életünkbe, azt a psychiaterem is megmondja, akivel aztán a késöbbi idöpontokban egyre sürübb telefonálgatásba kellett kezdenem, de ez természetesen csak a rossznyelvek szerint hozható összefüggésbe bármivel is.
Csakis annyit kívánok nekem, illetve magunknak, hogy a közösség összes tagja kivétel nélkül még sokáig megtiszteljen minket a barátságával, bizalmával és mindenkinek megköszönöm itt is és amikor csak tehetem lélekben midig, hogy támogatásával, segítségével és munkájával létrehozhattuk a Second Life metaverzumának immár legrégebbi és az idök során leglátogatottabb és "legvidámabb barakkját" a H-Art Clubbot!
Veletek örömmel vágunk neki bárminek is legyen az a második élet vagy egy új év!

"Kalandra fel"! ;-)

dflower · http://h-art.blog.hu/ 2008.12.13. 08:23:13

Meglepve tapasztaltam, hogy a második szülinapod alkalmával mennyire visszafogottan, már-már megfontoltan nyilatkoztál, bár az in-world elszenvedett pixelsérüléseimet az ünnep miatt egy késöbbi postban hozom nyilvánosságra. (Igen, ezt 8 napon túl is megtehetem majd;-P)
Egyben kijelentem, hogy élmény volt a "derü és napfény" lenni, de csak azért, mert tudom (és ajánlom szívem összes szeretetével), hogy komolyan is gondoltad...:-D
És hogy valami fenyegöt is közöljek...a jövöben sem lesz másként, ne is reménykedj:-)
tsókok: Flow

LuftAffe 2008.12.13. 15:54:16

Hejj-hó!

Ünnepeltek, fogadjátok fülhúzgálásomat RL-ból! :)

Félek tőle, de ez a party is kimarad. Majd koccintunk utólag. De előre iszunk:)

csoki

Schakal 2008.12.17. 01:51:10

Hali Luft koma!

Köszi szépen, olvastam buli elött, de nem jutott idö itt válaszolni, nameg azért bíztunk ám az utolsó percig mocskosul benne, hogy belibbensz ... de aztán mondta Flower, hogy lehet nem találtál lila tüll tütüt a slexen, anélkül meg nem akartál jönni, mert nem passzolna a megjelenés az új "Los Angeles Feeling" motorodhoz ... ugye így volt ...?
Egy szó mint száz, iszunk-iszunk, decimáljuk a legálisan vásárolható keménydrogot ... jaja, borban a musli(n)ca és ha az EU törvények nem tiltanák, akkor mondhatnám, hogy füstölgünk is, de ha nem jössz iziben, akkor nem csak vizet kell innod, hanem még a krimót is fel kell mosnod ám ... ;-)

Na, jó utat! ;-)
süti beállítások módosítása